Dakor in rate TBI
Dakor in rate TBI
Blog / Trotinete electrice / Cum funcționează trotinetele electrice?

Cum funcționează trotinetele electrice?


Odată cu extinderea orașelor, naveta a devenit o provocare. Aici este utilă o trotinetă electrică. Ușoare și compacte, sunt destul de sigure și vă ajută să ajungeți la destinație în timp rapid.
Odată cu apariția tehnologiei, trotinetele standard au cedat locul trotinetelor electrice. Funcționează cu baterii reîncărcabile și este de obicei acceptat ca fiind ecologic. De asemenea, deoarece nu funcționează cu benzina/motorină ci cu baterii, costul general al întreținerii unei trotinete electrice este mic.

Cum funcționează o trotinetă electrică?

Trotineta electrică funcționează pe baterii. Acestea sunt baterii reîncărcabile și sunt fie de tip plumb, fie de tip litiu. Autonomia acestor baterii este suficient de mare pentru a vă deplasa într-un interval de 15 până la 150 de km.

Motorul trotinete electrice este montat pe cadru.
Electricitatea produsă în baterie este transmisă înapoi la motor printr-o rețea de fire.
În funcție de tipul și modelul trotinetei, motorul poate face roata din față sau ambele roți să se rotească pentru a împinge trotineta înainte.
Datorită noilor tehnologii, motoarele acestea pot propulsa trotinetele electrice cu viteze de pana la 100-120km / h.

Considerați că nu este utilă o trotinetă electrică?

Puteți crede că trotinetele electrice nu pot fi utile dar sunt cel mai bun mod de a călători în orașe aglomerate și de a ajunge la birou la timp, în fiecare zi.

De asemenea, le puteți folosi pentru a călători în jurul cartierului sau pentru a-i vizita pe cei dragi care locuiesc în apropiere. De asemenea, ați contribui la mediu și vă veți reduce amprenta de carbon.

Trotinetele electrice sunt soluții ideale de transport pedrumuri urbane. Designul lor compact și ușor vă ajută să scăpați de aglomerația din trafic.

O pot folosi la drum lung?

Depinde de definiția dvs. despre drum lung. Dacă se află pe o rază acoperita de autonomia acumulatorului, mergeți cu ea, dar dacă este dincolo de acesta, schimbați transportul.

O trotinetă electrică este ideală pentru cei care fac naveta în oraș și ale căror distanțe între birou și serviciu nu sunt foarte mari. Trotinetele electrice nu sunt destinate pentru utilizări foarte lungi, dar asta depinde de mudelul ales. În plus, trebuie să aveți un mod alternativ de transport în zilele ploioase, deoarece trotienetele electrice nu sunt menite să se ude.

În funcție de modelul pe care îl cumpărați, timpul de încărcare va varia, precum și distanța pe care o poate parcurge, dar dacă doriți să parcurgeți sute de km, o trotinetă electrică nu este răspunsul.

Rentează să cumperi o trotinetă electrică?

Absolut.

Este o plăcere să deții o trotinetă electrică. Cea mai bună parte a unei trotinete electrice este o întreținere redusă și costuri ale ciclului de viață. Deoarece nu funcționează cu benzină/motorină, economisește foarte mulți bani pentru tine și pentru familie.

În al doilea rând, datorită designului său, călătoria cu ea este destul de confortabilă.

Amintiți-vă, trotineta electrică este mai ieftin de întreținut decât o mașină, așa că din punct de vedere al costurilor este absolut fezabil. Mai mult, fără fumuri nocive, mediul rămâne curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0
X