Blog / Trotinete electrice / Cât de dificil este să utilizezi o trotinetă electrică?

Cât de dificil este să utilizezi o trotinetă electrică?


blank

Multor oameni li se pare dificil să conducă o trotinetă electrică. Mișcarea stânga-dreapta nu reprezintă o mare problemă, pentru că devine foarte ușor după ce incearcă de 2-3 ori.

Singura problemă este însă să înveți să stăpânești echilibrarea laterală, pentru că trotineta electrică nu te va ajuta. A existat o altă perioadă în viața majorității oamenilor, când a trebuit să înveți echilibrarea laterală (la bicicletă), dar asta a fost mult timp în urmă, când învățai mai repede și ți-a fost mai puțin frică să nu cazi: Învățarea să conduci o trotinetă electrică este mai ușoară decât să înveți sa mergi pe o bicicletă! Dar vestea bună este că ai reușit o dată înainte, așa că o vei reuși iar! Acordă-ți ceva timp și ai încredere în abilitățile tale! Cu siguranță merită!

Toți cei care au un echilibru normal și o utilizare normală a picioarelor și brațelor pot învăța. O regulă generalizată ar putea fi: dacă puteți merge cu bicicleta, puteți merge și cu trotineta electrică.

Lucrul bun despre ființele umane este că toată lumea este puțin diferită și fiecare are anumite puncte forte și unele puncte slabe. Asta înseamnă, de asemenea, că există cursanți rapizi, iar alții au nevoie de ceva timp. De asemenea, vă putem ajuta să învățați. Unii oameni învață elementele de bază în 5-10 minute, alții au nevoie de ceva mai mult timp.

Așa cum ai stăpânit ciclismul, vei reuși, fără probleme, să înveți și mersul pe trotinetă electrică. Odată ce ai învățat, nu vei mai uita niciodată.