Dakor in rate TBI
Dakor in rate TBI
Blog / Trotinete electrice / 5 Avantaje ale trotinetelor electrice

5 Avantaje ale trotinetelor electrice


Avantaje ale trotinetelor electrice
Trotinetele electrice au devenit un simbol al transportului urban modern; sunt o viziune obișnuită în orașele mari, cum ar fi Paris, Madrid și San Francisco. Tendința pare să se miște într-o singură direcție – în sus!
Deși considerăm că această creștere recentă a popularității este excelentă, nu putem nega că există mulți care rămân neconvenți. Vă considerați în această categorie? Poate că vă putem răzgândi!

1. Portabilitatea

Rivalizate doar de biciclete pliabile, trotinetele electrice sunt probabil cel mai portabil mod de transport personal alimentat. Mulți oameni ar dori forme de transport asistate, dar le consideră prea greoaie sau prea tehnice pentru a fi practice. Motocicletele sunt grozave, dar aveți nevoie de permis și de o asigurare pentru a merge cu una. Bicicletele sunt excelente, dar de multe ori va trebui să le lăsați înlănțuite afară și cu riscul de a fi furate și sunt prea mari pentru a fi considerate cu adevărat portabile. Trotinetele electrice sunt ușoare și pliabile, permițând depozitare și portabilitate. Puteți pur și simplu să o trageți așa cum ați face cu o valiză mică, ceea ce înseamnă că o puteți duce practic oriunde. Apoi, când vine momentul, pur și simplu o desfaci și ești pe drum!

2. Eco-friendly (prietenos cu mediul)

Nu putem scrie un articol despre avantajele trotinetelor electrice fără a menționa mediul. Povestea geopolitică care definește epoca timpului nostru o reprezintă schimbările climatice. Căutarea noastră colectivă pentru moduri de transport mai ecologice și emisii reduse înregistrează unele progrese, trotinetele electrice fiind unul dintre liderii de până acum. Folosesc doar o cantitate mică de electricitate și nu emit nicio emisie, ceea ce este mai bun pentru calitatea aerului din orașele noastre și pentru plămânii locuitorilor lor. Ca un mod de călătorie fiabil, accesibil și ecologic, nimic nu este mai bun decât o trotinetă electrică.

3. Poluare fonică

Călătorind în jurul unui oraș și liniștea nu merg niciodată mână în mână. Practic, orice metodă de călătorie are o cantitate semnificativă de poluare fonică – mașini, motociclete, autobuze, trenuri – toate sunt incredibil de zgomotoase. Chiar și mersul pe jos poate fi zgomotos dacă ai pantofii cu talpă tare! Trotineta electrică; un mod de transport silențios, care este cel mai rapid și mai silențios mod de a ajunge de la A la B.

Suntem siguri că dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți ați avut un vecin care lucrează foarte devreme sau foarte târziu, iar când ajung acasă noaptea târziu sau dimineața devreme, sunetul mașinii sau motocicletei lor este o tulburare deranjantă. Dacă ar avea o trotinetă electrică, nu ai auzi nimic.

4. Echilibru + mișcare

O altă luptă cu care se confruntă astăzi omenirea este stilul nostru de viață din ce în ce mai sedentar. Mulți dintre noi lucrează în birouri sau în locuri de muncă care sunt în mare parte așezate, iar majoritatea dintre noi vom conduce sau vom lua un tren la și de la locul de muncă. Introduceți tehnologia modernă de comunicare (FaceTime, Skype, Whatsapp, etc.) permițându-ne să socializăm fără a merge nicăieri, iar mișcarea devine din ce în ce mai puțin necesară și oamenii care se luptă să găsească timpul pentru a face mișcare. Cu o trotinetă electrică, pentru călătorii mai mici pe care le-ați conduce de obicei sau utilizați mijloacele de transport în comun, vă puteți pune corpul în mișcare. Desigur, știm că folosirea unei trotinete electrice nu este un înlocuitor pentru un antrenament, dar vă va activa nucleul și vă va îmbunătăți echilibrul. Folosirea unei trotinete electrice este o modalitate excelentă de a înlocui un scaun cu ceva puțin mai activ.

5. Siguranță

Fiecare mod de transport vine cu un element de risc. Când călătoriți mai repede decât mersul pe jos, riscul de a avea un accident crește – chiar și ceva la fel de simplu ca să te împiedici sau să te lovești de cineva în timp ce faci jogging. În comparație cu alte moduri de transport personale, cum ar fi ciclismul, patinajul cu role sau utilizarea hoverboard-urilor, trotinetele electrice sunt potențial opțiunea mai sigură. În primul rând, puteți să coborâți pur și simplu dacă vedeți o coliziune iminentă. Acest lucru nu se poate face cu bicicletele sau patinele cu role. Aveți acces imediat la frâne, care nu există la hoverboard. Trotinetele electrice sunt suficient de rapide pentru a fi utile și distractive pentru a călători, dar vă oferă suficient control pentru a vă simți în siguranță în timp ce călătoriți.

Probabil nu este surprinzător, dar nu putem vorbi suficient de mult despre trotinete electrice!

În oferta noastră de trotinete electrice veți găsi cu siguranță un model care vi se potrivește stilului de viață. Nu ne credeți? Consultați recenziile noastre de la clienți mulțumiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0
X