Computer bord Nyon Bosch GPS, display cu 8 GB capacitate stocare, compatibil cu toate modelele eBike Bosch dupa 2014

Cod produs: A474
 

1 895,00 lei

Livrare in 3 -5 zile

Stoc epuizat

  • Livrare gratuita
  • Garantie inclusa standard detalii
  • Poate fi ridicat din Showroom-ul Dakor detalii
  • Retur 14 zile detalii
  • Plata in rate fara dobanda detalii
SKU: A474 Categorii: , ,
Dakor Livrare Gratuita si Plata in rate
blank

Descriere

Cel mai bun computer All-in-one Nyon de la Bosch!

blank
Nyon este mai mult decât un computer de bord pentru eBikes: Nyon oferă conectivitate eBike de nouă generație, împreună cu portalul online și aplicația Smartphone. Nyon vă însoțește de la planificarea rutei până la evaluarea activităților dvs., ca parte a unui sistem inteligent.

Mai multe opțiuni, mai multă distracție!

Funcţii
Calatorie, sportiv sau relaxat: cu cinci moduri de conducere diferite, puteți selecta suportul motorului în totalitate conform dorințelor dumneavoastră. Puteți modifica modurile de călătorie individual cu o funcție premium suplimentară.
Interfață de utilizator personalizată
Interfața cu utilizatorul Nyon face ca personalizarea Nyon să fie și mai convenabilă. Definiți-vă cabina personală din aproape 30 de opțiuni diferite și trei sugestii de design.

blank
Prezentare generală completă

Fie că este timpul, viteza, recomandarea de schimbare a vitezei, autonomia, distanța sau starea de încărcare a bateriei, Nyon vă arată toate informațiile importante dintr-o privire.
Navigare
Planificați-vă propriile rute pe portal, Nyon sau aplicația Smartphone eBike Connect.

Selectarea profilurilor rutei
Decizi între cel mai rapid și mai pitoresc traseu sau cel pentru eMountainbikers, în principal pe piste de pământ. Cea mai scurtă rută este alternativ calculată pentru S pedelecs.

Destinații intermediare
Experimentați cele mai frumoase locuri de-a lungul traseului și planificați-vă tururile eBike cu până la opt destinații intermediare în portal.

Mai multă memorie
Memoria de 8 GB oferă spațiu pentru suficient material pentru hartă. Dar puteți continua să navigați chiar și cu o memorie completă: puteți transmite materialul de hartă necesar prin Bluetooth pe telefonul dvs. smartphone.

Fitness
Indiferent dacă vă pregătiți pentru o competiție sau dacă sunteți un sportiv recreativ activ și conștient de sănătate: Nyon vă informează și vă motivează cu toate datele relevante în timp real.

Verificare fitness
Nyon vă informează despre forța și rata de pedalare și calculează consumul de energie și energie din acesta. Puteți obține valori și mai precise atunci când sunteți conectat la o curea de piept cu ritm cardiac.

Evaluare online pe eBike Connect
Puteți vedea cât de eficient vă instruiți pe portalul online ebike-connect.com.

Funcția Smartphone
De exemplu, puteți introduce destinații turistice prin intermediul aplicației eBike Connect sau puteți schimba designul ecranului conform dorințelor dvs. Funcțiile premium atractive vă personalizează și mai mult asistenții eBike: obțineți funcția premium plătită pentru modificarea modurilor de călătorie sau a gamei topografice.

Notificari SMS
Nyon vă informează despre primirea de noi SMS-uri cu un mesaj pe ecran. Prin urmare, sunteți întotdeauna informat, păstrând ambele mâini pe mâner, cu smartphone-ul așezat confortabil în buzunar. Puteți citi și răspunde la mesaje noi pe telefonul smartphone la scurte opriri intermediare și astfel ajungeți la destinație în siguranță.
Stație de încărcare pentru dispozitive externe
Interfața micro USB este utilă nu numai pentru diagnosticarea de către dealerul dvs. specializat, ci și pentru încărcarea dispozitivelor externe, cum ar fi smartphone-urile.

Fișă tehnică
Computer de bord all-in-one cu funcții de plimbare, navigație, fitness și smartphone
Poate fi adaptat la toate eBik-urile cu unitățile Bosch începând cu anul model 2014
Unitatea de control separată asigură deplasarea în siguranță
Ecran rezistent la apă, care oferă o lizibilitate excelentă în orice lumină
Nyon folosește o navigare GPS ușoară, la fel ca într-o mașină. Rutare Nyon este gratuită în întreaga lume.
Sunt disponibile cinci moduri de călărie (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off) plus asistență la mers
Toate informațiile despre călătorie dintr-o privire: autonomie, distanță de călătorie și viteză medie
Compatibil cu eShift

Display Nyon cu capacitate de stocare de 8 GB în ambalaje colorate, include suport pentru display, unitate de control și 3 x 4 distanțieri din cauciuc (31,8 mm, 25,4 mm, 22,2 mm)

Numai pentru biciclete electrice cu unitate Bosch

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Computer bord Nyon Bosch GPS, display cu 8 GB capacitate stocare, compatibil cu toate modelele eBike Bosch dupa 2014”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *