Aspirator inteligent Viomi SE, Mop, autonomie pana la 120 min, 3200 mAh, putere aspirare 2200Pa, Navigatie laser LSD, Mi Home/Xiaomi Home, WiFi, Alb

Cod produs: S023
 

1 445,00 lei

Stoc epuizat

  • Livrare gratuita
  • Garantie inclusa standard detalii
  • Poate fi ridicat din Showroom-ul Dakor detalii
  • Retur 14 zile detalii
  • Plata in rate fara dobanda detalii
SKU: S023 Categorii: , ,
Dakor Livrare Gratuita si Plata in rate
blank

Descriere

Aspirator inteligent Viomi SE, cu functie de spalare – pardoseala nu a mai fost atat de curata pana acum!

blank

Robotul de curățare Viomi SE de ultimă generație este plin de soluții inovatoare care îi fac munca și mai eficientă. Aspiratorul este echipat cu radar laser de ultimă generație, un sistem integrat de aspirare și ștergere, care va lăsa podeaua curată și strălucitoare. Evită efectiv toate obstacolele, iar motorul de aspirație robust de mare putere poate face față tuturor tipurilor de murdărie și resturi.


Muncă planificată și eficientă

Radarul laser de precizie LDS de ultimă generație are un sistem global de scanare și cartografiere la 360 de grade, care vă permite să vă planificați cu precizie activitatea robotului. O frecvență ridicată de scanare de 6 x 360 ° / sec, combinată cu o rază de acțiune de până la 8 metri, permite controlul ușor și rapid chiar și în încăperi cu multe obstacole.

blank

Procesor ultra puternic

Cipul Cortex-A7 cu capacități de operare de 1,2 GHz și algoritmul SLAM permite o operare rapidă și cartografiere și determinarea traseului în timp real. Eficiența curățării a fost crescută cu 30% comparativ cu modelul V2 Pro prin optimizarea selecției traseului pentru a minimiza timpul de curățare.

blank

Eficace indiferent de suprafață

Actualizarea inteligentă și recunoașterea automată a hărților multistrat și absența re-mapării permit utilizarea rapidă și ușoară a robotului chiar și în vile și case pe mai multe niveluri. Robotul stochează până la 5 hărți, astfel încât se va adapta automat la spațiul cunoscut și va curăța eficient fiecare cameră.

blank

Program de lucru pentru exigente

Aplicația vă permite să planificați până la 7 lucrări care vă permit să alegeți orele sau camerele care necesită curățare. În plus, fiecare dintre diagrame oferă posibilitatea de a seta o putere de aspirație specifică, dar și nivelul de ștergere. Robotul poate trata fiecare cameră diferit, în funcție de nevoile și nivelul de murdărie.

Puterea uimitoare

Puterea de aspirație extrem de mare de 2200 Pa vă oferă posibilități nelimitate de curățare. Robotul poate rezolva cu ușurință părul, resturile de mâncare și praful. În plus, datorită îmbunătățirilor motorului față de V2 Pro, performanțele de curățare pe suprafețe dure, dar și pe covoare, au crescut semnificativ.

blank

Curățarea podelelor fără probleme

Robotul este echipat cu o pompă de apă cu presiune constantă, care nu este afectată de volumul rămas de apă și de diferiți factori externi. Datorită funcționării continue, asigură o umiditate adecvată a mopului și, astfel, o performanță mai bună de curățare. Debitul de apă este controlat după cum este necesar, există trei nivele dintre care să alegeți, iar un mop mare cu o suprafață de 325 cm2 permite curățarea temeinică a oricărui spațiu.

blank

Traseul exigent

Sistemul inovator Y-Mopping 2.0 este un algoritm actualizat care simulează curățarea manuală multiplă. În funcție de tipul de contaminare, robotul va selecta modul adecvat. Traseul în formă de S permite curățarea eficientă și îndepărtarea rapidă a prafului și a murdăriei de pe suprafețe. Linia în formă de Y, pe de altă parte, este utilizată pentru murdăria grea, care va fi îndepărtată cu ușurință prin aspirarea și spălarea bidirecțională.

blank

Muncă de lungă durată pentru rezultate și mai bune

Bateria extrem de eficientă cu o capacitate de până la 3200 mAh permite 150 de minute de funcționare neîntreruptă. În timpul unui ciclu de baterie, robotul poate curăța cu ușurință o suprafață de aproape 200 m2, adică întreaga casă sau de mai multe ori un apartament. Combinația dintre o baterie eficientă și sisteme inovatoare de cartografiere a permis realizarea unei astfel de eficiențe și eficiențe ridicate a dispozitivului.

Obstacolele nu sunt o problemă

Robotul de curățare are capacitatea de a depăși obstacolele, obținând acces ușor în orice cameră. Poate face față cu ușurință tuturor obstacolelor până la o înălțime de 2 cm, datorită unui senzor de clasa 12, detectează, printre altele, covorul pe care poate circula dispozitivul.

blank

Curățare personalizată

Robotul vă permite să determinați zonele de curățare folosind aplicația. Libertatea de a selecta zone și camere permite curățarea complet personalizată. În plus, sistemul vă permite să configurați pereți virtuali sau zone interzise, ​​astfel încât aspiratorul să se miște doar în zonele selectate.

blank

Selectare ușoară a limbii

Viomi SE acceptă 11 limbi diferite, inclusiv poloneză. Este mai ușor ca niciodată să înțelegeți afirmațiile specifice ale unui robot. Schimbările de limbă pot fi făcute în câteva secunde într-o aplicație dedicată.

blank

Continua de unde a ramas

Reluarea inteligentă a robotului chiar și după descărcare vă permite să continuați curățarea exact în același loc. Când bateria este descărcată, dispozitivul nu va mai funcționa și se va întoarce la bază, iar când bateria este încărcată, va reveni la locația sa anterioară, evitând ocolirea sau repetarea curățării suprafeței.

Continut cutie:
Aspirator inteligent Viomi SE
Statie de incarcare
Cablu alimentare electrica
Perie principala
Rezervor de apa
Rezervor de apa / praf 2 în 1
Carpa de stergere umeda reutilizabila
Carpa de stergere umeda si uscata reutilizabila
2 x perie laterala

Specificații

Tip produs

Tehnologie

Utilizare

,

Alege culoare

Tip aspirare

,

Tensiune alimentare (V)

Autonomie

Conectivitate

,

Indicator nivel incarcare

Sursa alimentare

Suprafata curatare

, , ,

Senzori

, , , , , ,

Capacitate colectare

,

Tip acumulator

Capacitate acumulator (mAh)

Functii

, ,

Sistem operare compatibil

,

Putere motor (W)

Greutate

Adancime

Inaltime

Nivel zgomot

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator inteligent Viomi SE, Mop, autonomie pana la 120 min, 3200 mAh, putere aspirare 2200Pa, Navigatie laser LSD, Mi Home/Xiaomi Home, WiFi, Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *