Dakor.ro > Blog > Electric scooters > How difficult is it to use an electric scooter?

How difficult is it to use an electric scooter?


Many people find it difficult to drive one electric scooter. The left-right movement is not a big problem, because it becomes very easy after trying 2-3 times.

Singura problemă este însă să înveți să stăpânești echilibrarea laterală, pentru că trotineta electrică nu te va ajuta. A existat o altă perioadă în viața majorității oamenilor, când a trebuit să înveți echilibrarea laterală (la bicicletă), dar asta a fost mult timp în urmă, când învățai mai repede și ți-a fost mai puțin frică să nu cazi: Învățarea să conduci o trotinetă electrică este mai ușoară decât să înveți sa mergi pe o bicicletă! Dar vestea bună este că ai reușit o dată înainte, așa că o vei reuși iar! Acordă-ți ceva timp și ai încredere în abilitățile tale! Cu siguranță merită!

Toți cei care au un echilibru normal și o utilizare normală a picioarelor și brațelor pot învăța. O regulă generalizată ar putea fi: dacă puteți merge cu bicicleta, puteți merge și cu trotineta electrică.

Lucrul bun despre ființele umane este că toată lumea este puțin diferită și fiecare are anumite puncte forte și unele puncte slabe. Asta înseamnă, de asemenea, că există cursanți rapizi, iar alții au nevoie de ceva timp. De asemenea, vă putem ajuta să învățați. Unii oameni învață elementele de bază în 5-10 minute, alții au nevoie de ceva mai mult timp.

Așa cum ai stăpânit ciclismul, vei reuși, fără probleme, să înveți și mersul pe electric scooter. Odată ce ai învățat, nu vei mai uita niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)
ro_RORomână fr_FRFrançais de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK)
Your shopping
Nu aveți produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0
X