Dakor.ro > Blog > Elektroroller > Wie schwierig ist es, einen Elektroroller zu benutzen?

Wie schwierig ist es, einen Elektroroller zu benutzen?


Vielen Menschen fällt es schwer, einen zu fahren Elektroroller. Die Bewegung von links nach rechts ist kein großes Problem, da sie nach 2-3 Versuchen sehr einfach wird.

Singura problemă este însă să înveți să stăpânești echilibrarea laterală, pentru că trotineta electrică nu te va ajuta. A existat o altă perioadă în viața majorității oamenilor, când a trebuit să înveți echilibrarea laterală (la bicicletă), dar asta a fost mult timp în urmă, când învățai mai repede și ți-a fost mai puțin frică să nu cazi: Învățarea să conduci o trotinetă electrică este mai ușoară decât să înveți sa mergi pe o bicicletă! Dar vestea bună este că ai reușit o dată înainte, așa că o vei reuși iar! Acordă-ți ceva timp și ai încredere în abilitățile tale! Cu siguranță merită!

Toți cei care au un echilibru normal și o utilizare normală a picioarelor și brațelor pot învăța. O regulă generalizată ar putea fi: dacă puteți merge cu bicicleta, puteți merge și cu trotineta electrică.

Lucrul bun despre ființele umane este că toată lumea este puțin diferită și fiecare are anumite puncte forte și unele puncte slabe. Asta înseamnă, de asemenea, că există cursanți rapizi, iar alții au nevoie de ceva timp. De asemenea, vă putem ajuta să învățați. Unii oameni învață elementele de bază în 5-10 minute, alții au nevoie de ceva mai mult timp.

Așa cum ai stăpânit ciclismul, vei reuși, fără probleme, să înveți și mersul pe Elektroroller. Odată ce ai învățat, nu vei mai uita niciodată.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

de_DEDeutsch
ro_RORomână en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais de_DEDeutsch
Ihr Einkauf
Es sind keine Produkte in deinem Warenkorb!
Einkauf fortsetzen
0